Letter: Village Entrance Shade Structure in Wrong Place

0
516
Share this:

The new shade structure proposed for the Village Entrance will, I suspect, be a perfect meeting area for our homeless and possible drug transactions as it provides shade and comfort during the warm evening nights. I believe the structure is in the wrong place, too expensive, and too large to benefit us. I don’t understand why it is supported. I, as a Laguna Beach resident for over 42 years, do not approve and feel the location should be reconsidered. The renderings do not show the obvious wire fence that must be constructed to protect the public from the canal, which can be flooded at times during severe storms. It misrepresents the liability factor which must be considered. Please consider this project wisely.

Charlotte Wolfe, Laguna Beach

Share this:
Firebrand Media LLC wants comments that advance the discussion, and we need your help to accomplish this mission. Debate and disagreement are welcomed on our platforms but do it with respect. We won't censor comments we disagree with. Viewpoints from across the political spectrum are welcome here. While everyone is entitled to their opinion, our community is not obliged to host all comments shared on its website or social media pages, including:
  • Hate speech that is racist, sexist, homophobic, transphobic slurs, or calls for violence against a particular type of person.
  • Obscenity and excessive cursing.
  • Libelous language, whether or not the writer knows what they're saying is false.
We require users to provide their true full name, including first and last names, as a condition for comments. We reserve the right to change this policy based on future developments.

Scroll down to comment on this post.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here